Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΡΟΠΉ | Χαλάνδρι ανοχύρωτη πόλη μπροστά στα ακραία καιρικά φαινόμενα | χαρακτηριστικές φώτο από τις οδούς Αγ. Βαρβάρας + Κόδρου






στο ίδιο έργο απλοί θεατές !! Κόδρου + Αγ Βαρβάρας 95 Χαλάνδρι 22 Φεβ 2013!!!!!

^

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ! Πέραν των πλυμμηρών έχουμε και τα μπάρ! Το τέως ιταλικό στον ακάλυπτο του ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ανοίγει ξανά! Διαβάστε τι έστειλα στον Δήμαρχο και την δημοτική του παράταξη!

    Καλησπέρα! Σας γράφω για να σας αναφέρω ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι κάτοικοι της οδού Αγ. Βαρβάρας.Οι περί τον αριθμό 93, όπου κατοικώ, έχουμε την ατυχία να γειτνιάζουμε με τον ακάλυπτο του καταστήματος Ράδιο Κορασίδης. Στον ακάλυπτο αυτό, μέχρι το 2010, λειτουργούσε εντελώς παράνομα, ένα ιταλικό εστιατόριο. Οι παρανομίες, ήταν πολεοδομικές και άλλες. Οι εμπλοκές της αστυνομίας εβδομαδιαίες λόγω των συχνών παραβάσεων της κοινής ησυχίας, αλλά παρά ταύτα η ταλαιπωρία των κατοίκων της Αγ. Βαρβάρας έληξε μόνο με το κλείσιμο του μαγαζιού λόγω κρίσης. Εδώ και έναν μήνα περίπου, ο εφιάλτης ξαναχτύπησε. Το μαγαζί αγόρασε και ανακαινίζει, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος apsendi στην οδό Σερρών και ΠΟΡΤΕΣ στον Φάρο, Κος. Πετιμεζάς. Κατά δήλωση του ίδιου, που προσπαθεί να προσεγγίσει τα...θύματα της επιχειρηματικότητάς του, προτίθεται να νομιμοποιήσει τις πολεοδομικές παρανομίες και να πάρει εκ νέου άδεια λειτουργίας bar restaurant. Είναι προφανές ότι μιά τέτοια εξέλιξη καταδικάζει την διαμονή σε τουλάχιστον 4 πολυκατοικίες και οδηγεί τους μόνιμους κατοίκους σε μετακόμιση και την επακόλουθη ενοικίαση των σπιτιών σε επαγγελματίες, μετατρέποντας την περιοχή σε μπαρογειτονιά! Κατά δήλωση επίσης του ίδιου, πρίν κάν πάρει άδεια λειτουργίας, έχει δώσει τον χώρο σε εκδήλωση του ΑΝΤΕΝΝΑ, την Δευτέρα! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό εν μέσω σχολικών εξετάσεων. Σας παρακαλώ για την συνδρομή σας και την κινητοποίηση του δήμου! Βοηθήστε μας να μην φύγουμε από τα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή